Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pafulos-i Hírmondó 1. szám

2010.11.16

Tisztelt Istenek, Istennők, bizalmasok és egyéb polgárok! Örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, hogy megjelent a Pafulos-i Hírmondó első száma. Felelős szerkesztőként üdvözlöm olvasóimat.

 


Első számunk témái a következők:

- Eris-sama születésnapja közeleg

- Szerelem Pafulos-on: Nyűg vagy felhőtlen boldogság?

- Ai-sama szerelmi tréninget indít

- Artemis-sama ajánlásával új villámhárító modell került piacra

- Lucifer a(z) bukott angyal új könyvének dedikálása

- Viktor orosz nyelvtanfolyama

- Egy kozmetikai cég Agatha-t választotta az év arcának

 


Aktuális híreink:

 Eris-sama születésnapja közeleg:

Mélyen tisztelt úrnőm becses születésének napja közeleg. A viszály és negatívizmus elkerülése érdekében ezúton értesítem az isteneket, istennőket és mindenkit, aki él és mozog, és még sokáig szeretné e tevékenységét végezni. Mindenki köteles megjelenni és áldozatot, ajándékot adni. Szeretettel várjuk vendégeinket szerény otthonunkban.

 

A felhívást beküldte: Lucifer a(z) bukott angyal

 

 Szerelem Pafulos-on: Nyűg vagy felhőtlen boldogság?

E világ nem mindennapi szerelmekkel van tele. Szinte minden istennő titkon vagy nyíltan szerelmes bizalmasába. Nem kivétel ez alól Eris, a viszály, Ai, maga a szerelem, és Lea, az állatok védelmezője sem. Artemis, a vadászat és háború istennője tagadja, hogy gyengéd érzelmeket táplálna bizalmasa iránt, de ez nyílt titok az istenek világában. Azonban a közelmúltban történt események felbolygatták az istenek szerelmi életét. Yatsume, az elemek istennője ugyanis egy halandóba lett szerelmes. Zac, az úrnő bizalmasa elmondta szerkesztőségünknek hogy az utóbbi hetekben magányosabb, mint valaha. Yatsume azonban tagadja a hírt, hogy hanyagolná a herost. Istennő társai vegyes érzelmekkel fogadták a hírt.

„Végül is Zac is félig ember. Nem meg lepő a dolog.” – mondta Artemis.

„Történnek balesetek…” – így Eris, egy sokat sejtető vigyorral az arcán.

Talán az a tény hogy bizalmasa félig maga is ember ez az oka az istennő furcsa választásának. Az azonban biztos, hogy az eset óta az időjárásban is anomáliák léptek fel. Ezt leginkább Lea, Artemis, Chrnos és főleg Pein szenvedte meg.

„A remény hal meg utoljára…” – mondta Pein egy papírhegy mögül.

 

Az interjúkat készítette: Hélios, a démon

A cikket szerkesztette: Yuki Rain

 

Ai-sama szerelmi tréninget indít:

Bánatos? Szerelmi gondjai vannak? Nem tudja elmondani, hogy is érez kedvese iránt? Aime-sama jóvoltából elindult Pafulos első és egyetlen szerelmi tréningje. Felejtse el a woodu babát, a talizmánokat és bájitalokat. Keresse fel a szerelem istennőjét és vegyen részt tréningjén! A végeredmény, az önbizalom és a romantika garantált. Érdeklődni lehet Pein nagyúr irodájában vagy személyesen Ai-sama-nál.

 

A hirdetést feladta: Áki, a vámpírArtemis-sama ajánlásával új villámhárító modell került piacra:


Retteg? Attól tart egy nagyobb vihar idején leég a ház? Ne idegeskedjen feleslegesen! Cserélje le még ma régi villámhárítóját. A biztonság garantált az új modellnek köszönhetően. Külön kérésre egyedi formájút küldünk. (Persze ez drágább.) Ha eddig megbízott villámhárítójában, akkor ebben sem fog csalódni. Istenek által tesztelt termék. Garancia van, de nem biztos, hogy kapnak.


 

A hirdetést feladta: Rany, a tolvajok ura

A terméket tesztelte: Rany, a tolvajok ura

Chronos, az idő ura

 

Lucifer a(z) bukott angyal új könyvének dedikálása:


Hallottunk már olyat, hogy emberek kiadtak könyveket, amelyek hosszabb-rövidebb idő elteltével világhírűek lettek. De van valaki, aki már világszerte ismert, mégis könyvírásra adta a fejét. Lucifer, kit csak a bűn megtestesítőjeként ismernek, új könyvet adott ki.
„- Az emberek rengeteg dolgot elszúrtak a történelem során. Már kezdtem megelégelni a dolgot és úgy döntöttem, hogy leírom a teljes igazságot.” – mondta Luke. Arra a kérdésre, hogy van-e valami, amit jól írtak, csak ennyit felelt:
„- Van ilyen. Például a Jelenések könyvében írtak az Apokalipszis négy lovasáról. Csak itt is ki kellett javítanom. Mert négy csontlóról és nem hús-vér lovakról van szó. Itt teszem hozzá, hogy elnézést kell kérnem Lea úrnőtől e miatt a kis félreértés miatt.” – mondta és szimbolikusan még fejet is hajtott. Így arra kérdésre is megkaptuk a választ, hogy új könyve miről is fog szólni.
„- Az új Jelenések Könyve jobb, mint amit azok a botor halandók készítettek és hiteles is, de már ezt a munkát is unom ezért a következő egy sakkról szóló kötet lesz. Amúgy e könyvem dedikálása e hét végén lesz Tartaros kapujában. Mindenkit szeretettel várok.” – mondta már álszentes vidámsággal Lucifer. (szerk.: Én a magam részéről megkértem Hélios-t, hogy dedikáltasson egy kötetet.:
) Eltekintve a helyszíntől, mindenkit arra buzdítok, hogy menjen el. Ha nem is tér vissza, akkor is elmondhatja, hogy találkozott vele. Magával az élő legendával, Luciferrel.

 

Az interjút készítette: Hélios a démon

A cikket szerkesztette: Yuki Rain

 

Viktor orosz nyelvtanfolyama:

Bajban lenni, hogy nem beszélni orosz nyelv? Nem kell bánkódni, hisz itt lenni egyetlen orosz tanfolyamom. Én garantálni önnek, hogy rövid idő alatt megtanulni orosz nyelv, ha nem is felsőfok, de legalább érteni, mit mondani orosz emberek. A fizetségről személyesen beszélni, de a hónapok egyes napjain tanfolyam elmaradni gyengeség miatt. Várom jövőbeni tanulóimat.

 

A hirdetést feladta: Viktor, a vérfarkas

 

Egy kozmetikai cég Agatha-t választotta az év arcának:

Mint az emberek világában már megszokhattuk az istenek világában is vannak kozmetikai cégek és termékek. Az egyik legnagyobb és leghíresebb Pafulos-i cég Agatha-t választotta az év és a cég arcának. Választásukat azzal indokolták, hogy még nem volt ilyen gyönyörű vámpír hölgy a reklám arcuk és új kifejezetten vámpíroknak készült termékükhöz kiváló választásnak bizonyult a kisasszony. Agatha megkérdezésekor természetes magabiztossága meglepte még riporterünket is.
„ Természetes hogy egy ilyen termékhez nem választhattak mást csak engem. Ha más reklámozná, senki se venné meg.” – mondta a vámpír hölgy. Eljutott hozzánk egy megalapozatlan hír, hogy az óta Rany nem bír a lánnyal. Ezúton kívánunk a tolvajok urának rengeteg kitartást és együtt érzést.

 

Az interjút készítette: Hélios, a démon

A cikket szerkesztette: Yuki Rain

 

Első számunk nyomdába kerülésének rég várt napja is eljött és elmondhatatlan büszkeséget érzek. Büszke vagyok egyetlen riporteremre és segítőmre Hélios-ra is. Ez a kis lap azon alkalomból készült, hogy te ma ünnepled X. születésnapodat. Féltem, hogy nem készülök el időben, de a szerkesztők fekete ruhásainak nyomására csak sikerült kiszenvednem magamból. Ezúton szeretnék köszönetet mondani nekik hogy nem öltek meg. (Bár fenyegetni fenyegettek.) :D

Felelős szerkesztő: Yuki Rain
Riporter: Hélios Darkwolf

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mosolyka

(Matsu-chan, 2011.02.07 20:03)

Orosz nyelvtanfolyam, YEAH!Jól hangzik. Téma... Mondjuk a Yuri Szekció megalapítása? = )

Animekuckó

(Gabi-chan, 2011.02.06 17:47)

Naon jók a riportok!

Témák

(Amano Ai, 2010.11.26 18:26)

Háát, esetleg anime, manga témákban írhatnál ezúttal, de konkrétabbat Yurimától kérj, mert neki pattant ki a fejéből:D

XD (szip szip)

(Lea-sama, 2010.11.25 12:22)

Olyan büszke vagyok... először csináltam ilyet! (Hát igen..., kezdők szerencséje...) Szentem a 2. már nem lesz ilyen jó, de majd meglátjuk. KÉREK TÉMÁKAT!!!!!!!!!!! >.<