Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frissítések 2011

Decemberi frissek felsorolásszerűen!

 

 

Egy új év...

2011. december 31. Szombat

 

japanese-happy-new-year.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: davidkiyokawa.com

  

Kedves Mindenki, akik ebben az évben is velünk tartottatok, köszönjük a kitartást, a véleményeket, vagy csupán a látogatást. Reméljük,hogy ezzel a gyönyörű képpel és a Yurima által készített új fejléccel kifejezhetjük hálánkat. Nagyon boldog, mangákkal, animékkel, ismeretekkel és szeretettel gazdag új esztendőt kívánunk Nektek!

Akemashite Omedetou Gozaimasu!

 

Ai

 

* * *

Karácsonyi ajándékképpen...

2011. december 20. Kedd

 

Sziasztok!

 

Elsőnek mindjárt hadd kérjek elnézést, amiért eddig késett a frissítés. Sajnos, nem rajtam múlott a dolog, de a lényeg, hogy végre, így karácsony előtt itt vagyok, és hoztam nektek olvasnivalót. Nem sokat, de mivel mindenki az ünnepekre készülődik, ennyi sikerült.

 

Felkerült A vándorló palota ismertetője, Ismertetők között megtaláljátok. Véleményeket lehet írni:) Befejeződött Az üldözött c. történet, az utolsó fejezetek (6/c, 7, extra) az Írások menüpontban olvashatjátok. Ennek örömére mindjárt itt egy új sorozat Sorától Farkasok vére címmel. Nagyszerű munka, jópofa, rengeteg poénforrás van benne, és aki szereti a vérfarkasokat, azoknak mindenképpen ajánlom olvasásra. Valamint Gabi-chan jóvoltából történt némi kiegészítés a Japán szótárban, lehet tanulgatni:D

 

Amint láthatjátok, megváltozott a fejléc az ünnepekre való tekintettel. Yurimának köszönhetjük az alkotást. Egy rossz hír viszont: a chatbox valószínűleg csak jövőre kerül fel, de elsőnek, ezt megígérem. Aki pedig a novemberi frissekre kíváncsi, a Hírek menüpont Frissítések almenüjében találja.

 

Addig is... Kellemes, áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt! kíván mindenkinek a P.A.F.U. Klub nevében  

 

Ai

 

* * *

 

December... hó nélkül^^

2011. december 06. Kedd Mikulás napja XD

 

bleach_hk_christmas.gif Azt hiszem, mindenkinek ismerős ez a kép itt a szöveg mellett. Bleach-t szeretőknek mindenképpen, hiszen a mangaka Kubo Tite egyik legjobban sikerült figurájához, Konhoz van szerencsénk, valamint tavaly ő volt a "fővédnöke" a Télapó bulinknak.

Ismét az ő nevében szeretnék a klub nevében nagyon Boldog Mikulást kívánni az ide látogatóknak, tagoknak, érdeklődőknek... szóval úgy Mindenkinek:D

Sajnos, ezt japánul nem tudom leírni, ezért gomene...

 

Még egyszer szép napot, sok csoki Mikulást, szaloncukrot, narancsot, és minden jót, ami csak belefér egy csomagba.

 

Sayonara!

 

 

Ai

 

* * *

 

Novemberi frissek felsorolásszerűen!

 

 

Con utáni friss

2011. november 20. Vasárnap

 

Szép vasárnap délutánt mindenkinek!

 

Mivel túléltük a múlt pénteki Cont, és ki is pihentük magunkat, valamint sikerült beszereznem a fotókat, itt az ideje, hogy azok megtekinthetőek legyenek. A Galériában megtaláljátok őket, lehet kommentelni. Valamint mondom, hogy Facebookra is került fel pár, ott pedig megengedem, hogy lájkoljátok a nektek tetszőket:D

 

A Gyűlések menüpontba került fel egy kis ismertető azoknak, akik nem voltak ott. Lehet olvasgatni, és sajnálkozni. Yurima ügyes volt, tőle olvashattok három kisebb történetet a Hétköznapi Baromságok menüpontban. A következő alkalommal remélhetőleg már több friss lesz, addig érjétek be ennyivel.

 

Ai

 

El is felejtettem... A chatbox miatt legyetek felém türelemmel. Igyekszem vele. Addig a szokásos helyen, a Hírek menüpont Aktuális frisseknél lehet komizni. Megértést továbbra is köszönöm.

 

* * *

 

MEGHÍVÓ


Kedves látogatók, barátok, és ritkán látott tagok^.^!

A Klub 2011. november 11.-én, (tehát e hét péntekén) a csurgói Csokonai Közösségi Ház II. emeletén délután 15:00 órától Cosplay bulit szervez, összekötve az elmaradt születésnapi partival.

Akinek van kedve, nézzen be!


Igazgatóság

 

Plusz info: 15:00 órától pakolhatunk be a terembe, így érdemes később érkezni azoknak, akik nem akarják, hogy befogjuk pakolni^.^

 

* * *

 

Határozat

2011. november 07. Hétfő

 

Üdvözlöm a tisztes társaságot! A lila felállás marad a többség szavazata alapján, akinek pedig nem teszik, az ne nézzen rá. A további reklamációra fordított erőt a klub ismertetőkre, rajzokra és a klubpénz-születésnapi fizetésekre fordítsátok.

Üdvözlettel: Yurima elnökhelyettes

 

* * *

 

Öhm... Éljen

2011. november 05. Szombat

 

Hosszas virtuális és egyéb vita után sikerült megtalálni azt a színt, ami mindenkinek megfelelő. Így... elnézést a korábbi rizsázásért (by Nao), és köszöntsétek a végleges verziót:D Éljen!

 

Igazgatóság^.^

 

* * *

 

Új fejléc + A lila marad!!!

2011. november 05. Szombat

 

A tegnapi próba fejlécet lecseréltük, Yurima rekordgyorsasággal dolgozott ugyanis, és ma már hozta a véglegeset. Köszönjük neki, mert szerintem klassz lett:D Véleményeket a Hírek menüpontban várjuk!

 

A lila design-ról... A betűk halványlilák, nem rózsaszínek, remélem, a színvakok is értik. A lila jelentése... a Hírek menüpontban Sorától elolvasható. Amúgy pedig van egy kielégítetlen férfink is^.^... Eddig a lila kapott több szavazatot, így sajnos... ez a komolytalan külső marad (A karót nyeltek menjenek máshová:), valamint az új látogatóknak és a régieknek memóriafrissítés gyanánt javasoljuk az Archívum menüpont használatát a Linkek menüsor alatt.

Barátkozzatok, kommenteljetek!

 

Ai, Yurima és Sora

 

Szeretnénk közölni mindenkivel, hogy az oldal kinézete - bár a design sablon alapján készült  -, a mi saját ötletünk. A másolást nem nézzük jó szemmel!

 

* * *

 

Megint új háttér, valamint próba-fejléc!

2011. november 04. Péntek

 

Amint láthatjátok, mostanában minden napra jut valami újdonság^.^ A lila háttér sajnos nem nyerte el mindenki tetszését, így gondoltuk, tovább próbálkozunk (nekünk a lila tetszik, de két!!! ember más véleményen van a kilenc ellenében). A sötétbarna egész szép szín, de túl egysíkú, mindegy. Egyelőre marad, és meglátjuk, kinek melyik nyeri el tetszését. Örülnék, ha a Híreknél kommentben azért megírnátok, hogy melyikre szavaztok, nekünk is könnyebb lenne úgy.

A fejléc Yurima munkája, de még dolgozik rajta. Azért tettük ki, hogy lássátok, milyen lesz a végleges, ha tényleg nekilendül:D

Még valamit! Yatsume kérdésére szeretnék itt válaszolni, habár kommentben is kifejtettem véleményem. Miért is változtattuk meg az oldal design-át? A válasz egyszerű: a logónk színes, és a fekete-szürke valahogy nagyon nem illett hozzá. Színes, érdekes, kreatív személyiségek vagyunk, és szeretném/szeretnénk, ha ezt tükrözné az oldalunk is. A másik oldal annyival volt praktikusabb, hogy már megszokott volt. Az új főoldalon azonban mindjárt legfelül megtalálhatóak a menüpontok, és átláthatóbb, érdekesebb. Senkire nem akarjuk ráerőltetni az akaratunkat, így kérünk mindenkit, véleményét mondja el nekünk (Hírek menüpont legfelül!).

 

Ai és Yurima

 

Ui.: Ha valakinek nem rémlik az előző szürke-fekete design, akkor Yurima Holdfölde oldala ilyen színekben pompázik. Hasonlítsátok össze!

 

* * *

 

Chatbox

2011. november 03. Csütörtök

 

Amint láthatjátok, a mai napon bizonytalan időre lekerült a Chatbox. A kommenteket a Hírek menüpont Hozzászólásaihoz írjátok.

Megértéseteket köszönjük!

 

Ai és Yurima 

 

* * *

 

Új design

2011. november 02. Szerda

 

Amint láthatjátok új háttér került fel. Úgy sejtem, pár embernek nem tetszik ez a padlizsánlila, de mielőtt nagy lenne a felháborodás, közlöm, Yurima már dolgozik az új fejlécen, hogy azért történjen valami jó is. Történt némi változtatás a menüben is, ezeket nem sorolom fel. Barátkozzatok az új külsővel!

 

Ai

 

Újabb változtatások várhatóak:DDD

 

* * *

 

Frissítés!

2011. november 02. Szerda

 

Elérkezett november eleje, egyelőre viszont senki ne reménykedjen, mert kevés újdonságot hoztam. Feltettem tíz képet Ryu rajzai közé, tőle itt kérek elnézést a címek miatt, ő érteni fogja:). Begépeltem a Jume 11. fejezetét, a Fanfictionok menüben találjátok. Valamint Az üldözött 6. fejezetének B része is felkerült az Írások menüpontba.

 

Novembertől szeretnék némi változtatást eszközölni az oldalon, ezért türelmet és megértést kérek a lassúságért és a kellemetlenségekért. Elsőnek Nao jelezte, hogy a régi hírek nem láthatóak. Ezentúl a Hírek menüpontban mindig fent lesznek az előző havi frissek felsorolásszerűen, valamint a főoldal alsó részén is, hogy mindenki megtalálja, amit keres.

 

Ai

 

* * *

 

 

Októberi frissek!

 

Ismertető: Sora írása a Ranma 1/2 c. mangáról.

Hétköznapi Baromságok: Yurimától Én megmondtam, Megint csak megmondtam, valamint Egy kis utólagos nosztalgia a görkorinak.

Fanfictionok: Bleach fic Jume címmel - 10. fejezet, Ai írása.

Írások: Az üldözött 6. fejezetének A része, Ai írása.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gabi-senpai

(Animekuckó, 2011.11.28 21:46)

Sziasztok!

Sajna most csak így tudok üzenni, ha nem baj.
Töltöttem fel pár új képet az oldalamra. Ja és képzeljétek az egyik kép amin rajta vaok a cosplay ruhámban az fent van a cosplay.hu-n is. :)
Ami a novelláitokat illeti, amit lesz rá időm el fogom olvasni.