Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aktuális híreink

2011.11.03

Változtatások az oldalon

 

November elejétől kezdve a honlapon változtatásokat szeretnék véghez vinni. Egyelőre a Chatbox lekerül a Főoldalról, megértéseteket előre is köszönjük. Véleményt írni a kinézettel kapcsolatban lentebb a Hozzászólásoknál lehet. 

 

Ai és Yurima

 

* * *

 

Klubpénz

 

Az Igazgatóság legutóbbi gyűlésén hosszas vita után klubpénzt szavazott meg.

Minden hónapban 300 Ft.-ot kérünk befizetésre a tagoktól.

Mindannyian tudjuk, hogy a tagok többsége nem dúskál az anyagiakban, de sajnos szükségszerű döntés volt. Eddig ugyanis különféle támogatásokkal fenn tudtuk tartani magunkat, de megnőtt a klub létszáma és vele az igények is.

Tudjuk azt is, hogy mindenki inkább költi másra, de gondoljunk bele, ha havonta befizetésre kerül ez az összeg (valljuk be, hogy egy chips, vagy egy tábla csoki ára), megnőnek a lehetőségeink is: nem kell ingyen teremért kuncsorogni, és otthon könyörögni, ha épp Conra be kell vásárolni, és még hosszan sorolhatnánk.

Természetesen nem kötelezhetünk benneteket, de megköszönnénk, ha segítenétek:D

A befizetéseket és kiadásokat nyilvántartja, valamint az összegeket összeszedi: Ai.

Kérünk titeket: NE FELEJTSÉTEK EL ÉS TÁMOGASSATOK MINKET!

 

Igazgatóság

 

* * *

 

Új E-Mail cím!

 

Az Igazgatóság a könnyebb kapcsolattartás érdekében új e-mail címet készített. Meghagyjuk természetesen a régit, de ezután a pafuklub@gmail.com címen is elérhetőek leszünk.

 

Igazgatóság

 

* * *

 

Ismertetőket és Japánnal kapcsolatos írásokat várunk!

 

Ha van kedved és időd, valamint érdekel Japán, esetleg valamelyik anime vagy manga, akkor rajta, mire vársz?! Szívesen várunk ismertetőket és írásokat bármelyik témakörben.

Ismertetőknél a következő szerkezetet kérnénk: Kezdd kérlek a mangakával és a mű címével, majd örülnénk, ha említenél pár dolgot a szerzőről és végül a műről, aztán esetleg a saját véleményedet is megoszthatod velünk. Ezen kívül természetesen minden írásnak örülünk még akkor is, ha nem ragaszkodsz a kért formátumhoz.

A Japán témakör elég tág, így a témaválasztás is könnyebb szerintünk. Írhattok a történelméről, földrajzáról, szokásokról, ruhákról, vallásról, ételekről, érdekességekről, fegyverekről, zenéről - bármiről, ami érdekel titeket. A szerkezetet tekintve nincs megkötés, csak figyeljetek a helyesírásra, és megköszönnénk, ha az írás végére odabiggyesztenétek egy felhasznált irodalmat (pl.: Japán Zsuzska: Minden, ami Japán és www.japanrol.hu).

Abban az esetben, ha ugyanolyan témában több írás is érkezik, akkor a tágabb és jobb formátumú kerül ki vagy megbeszélés szerint mindkettőt kitesszük.

Az írásokat küldhetitek a pafu@citromail.hu vagy a pafuklub@gmail.com e-mail címek valamelyikére.

 

Az Igazgatóság nevében Ai

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hühühühü

(Yurima, 2011.11.11 09:47)

Hosszú levelek vannak ám itt drágaszágaim. Tényleg abba hagyhatnák a marakodást és vegyül elő a poros sarokból azt a fehér zászlót és lebbentsük meg. Gyakoroljuk az alfa és az ómega megnyugvást és boldog mosollyal köszöntsük a mai pénteki buli napot. Ha minden jól megy én is viszek sütikét... azért ne várjatok tőlem csodát nem vagyok Shu és nem is vagyok olyan ügyes mint Ai anyukája. De nyugalom minden halálra ítéltnek akarom mondani tagocskának ehető lesz. Majd tali

Lea-nak!

(Nao, 2011.11.11 02:34)

Drága Lea!

Már majdnem azt írtam, hogy többet nem írok ide. Amúgy is csak én írtam, az utóbbi időben. Meg nem is olvassák szerintem sokan.
Nem tudom mi ütött beléd! De nem írom azt amit szoktatok, hogy "nem is érdekel".
Mert engem érdekel mindenki, még az is aki utál! Én nem utálok senkit. Itt mindössze tisztáztam pár dolgot, ami nekem (illetve másoknak) nem jön be.
Nincs itt semmi baj!
Majdnem válaszoltam is hibásan, de közben visszaolvastam, hogy mitől is lehetsz felháborodva.
Amit ebben a hozzászólásban (Nao, 2011.11.09 20:04) írtam, annak csak az eleje, meg a vége vonatkozik rád.:
"Lea: én tegnap viszont vizipipáztam! :)))
Ha sikerült eljönnöd, dehogy lépsz te le! XD"
Ezt pedig általánosságban írtam: "Nincs helye személyeskedésnek, egy nyilvános fórumban, csak az idióta csitrik, meg a fészfüggő ribik csinálják ezt." Már nem tudom, pontosan miért a tiédbe írtam, az is lehet, valamire reagáltam, de nem tudom már. Sem rád, sem Sora-ra nem vonatkozik. Mindössze arra utalok, hogy általában kik írnak ilyen szintű szövegeket. Mindenki tudja, hogy nem vagytok sem ribik, sem csitrik, facefüggük, meg aztán végképp nem. :D Úgyhogy ne írjatok ilyeneket, de ha mégis utálkozni kell, akkor én kiszállok. Nekem bőven elég volt ebből ennyi. Egy ostoba szín miatt ekkora szart keverni, láncreakciószerűen mint egy atombomba. Nem semmi! :S Van itt összetartás, magyarok vagyunk, látszik! De szerintem élőben nem szoktunk mi veszekedni, nem tudok róla. Szánalmas ez az egész irodalom itt. Nem fogom folytatni.
Ahogy Ai is megjegyezte jobb lenne értelmesebb társalgásra, kommentelésre, de főleg a mai napra fordítani az energiákat.

A mai napra valami infó? Konkrétan csak ez érdekel, ha nem gond! Már nálam van a projector de még ki kell próbálni. Akinek cuccolni kell valamit szóljon, elmegyünk érte kocsival.

Ma egy fantasztikus party lesz!
Mindenki jól fogja érezni magát.

'11.11.11
!!!!!!!!!!!
XD

Szeretek mindenkit, de főleg Sorát! ;)

Nao-nak...

(Lea-sama, 2011.11.10 23:50)

Kicsikém, édesem, szívem csücske én annyira, de annyira szeretlek... Nah jó csak akkor becézgetek valakit ennyire, ha tényleg dühös vagyok. A következőket pedig vedd véresen komolyan!!!! Nem tom pontosan mit dumáltatok Ai-val, de - és itt a lényeg - ha még egy kommod ilyen hangvételű lesz, én esküszöm mindenre ami szent, hogy előbb fogom megvenni J. R. Ward teljes Fekete Tőr Testvériesség sorozatát - a kemény borítósat - minthogy szóba álljak veled.
Bocsi, de a régebbi barátaim fontosak nekem és ez engem is bánt.
Ha már szóba hoztad a személyeskedést egy oldalon. Töröld már le magad a facebook-ról, csak mert ott is személyes adatokat kell megadni. :P Erről ennyit. Sora-t meg ne bántsd mer ha azt is megmondta volna, hogy XY városban dolgozol azért már háboroghattál volna.
Jó éjt és szép álmokat.
<3

'11.11.11.

(Nao, 2011.11.10 23:37)

'11.11.11.

I. PAFUCon Cosplay Party

Mégis meghívtam a két kanizsai ANIME-est, meglepetésvendégnek.
Ha ott lesznek meglepetés lesz, mert el tudnak jönni! :D

Egyesek nem támogatják az ismerkedést egy PAFU Partyn! Tájékoztatom őket, hogyha nem tűnt volna fel mindig ismerkedés van, és nem kell színészkedni. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy hasonló érdeklődésű emberek találkoznak! Persze, csak ha véletlenül lesznek újak akiket még nem ismerünk. XD
Randizni itt nem lehet, de ha ebből lesznek új párok, azt majd úgyis kettesben oldják meg.
Ezt csak azért írtam, hogy közöljem mi a tapasztalat és a valóság.
Amúgy, két fiúról lenne szó, akiknek én szóltam.
Nem tudom más még ki jön. Azért akárki ne jöjjön szerintem, csak aki mi filozófiánkhoz hű... Yurima javasolta, hogy legyen sorompó, és aki befizeti a tagdíjat beléphet. :S Nemtom. Viszont el lehetne helyezni egy dobozt a támogatások gyűjtésére.

'11.11.11.

(Nao, 2011.11.09 20:04)

2011.11.11.

I. PAFUCon Cosplay Party
alias End of the World - Before Party!

Nem beszéltünk meg pár fontos dolgot még. Kell hangosítás is, Van valakinek mozdítható erősítője hangszórókkal, e célra, ha nincs akkor szétszedem az enyémet. :S
Hozzatok laptopot is, a VGA kimenetet rá lehet kötni a projectorra és akkor arról mehet a video, vagy zene, amikor nem megy a DDR.

Shu Chan felajánlotta szolgálatait, és pénteken jön hozzánk sütni, ha valaki még ráér önkéntes segítőnek, várjuk. Nehogy kevés legyen a nashi. :D

Virtuális bajnokok

(Nao, 2011.11.09 19:46)

Ai: Nem fogom folytatni, és leírni, hogy mindenki értje, hogy ki mennyire jó csaj, vagy hogy, ki prosti, ki szűz, ki fapicsa, ki bisex stb...
Nem lesz semmi veszekedés, én rögtön ölök, ennyi. Már teljesen rózsaszín ködben vagy?
Béke van, de ha még egyszer valami hasonlót visszaírsz, tényleg véged lesz, már PÉNTEKEN.

Lea: én tegnap viszont vizipipáztam! :))) Nincs helye személyeskedésnek, egy nyilvános fórumban, csak az idióta csitrik, meg a fészfüggő ribik csinálják ezt.
Ha sikerült eljönnöd, dehogy lépsz te le! XD

Ja, és nem jön be a rózsaszín. :D

Nha végre...

(Lea-sama, 2011.11.09 19:32)

BÉKE... merüljünk el egy jó adag vízi pipa füstben és szívjuk magunkba a hippi életérzést és pingáljunk mindenhova kis virágokat.
Nah jó nem szívtam semmit - kokaint és barátait - pedig kedvem lett volna hozzá. :P
Ai: ez az én szó kincsem, amit eltemetve őrzök egy sötét, dohos pókhálós és mindenféle szörnyekkel teli szobában, ami nálam az őszinteséggel párosuló düh roham nevet kapta... :P
Yatsu: még mindig szeretlek és köszi. XD
Nao:a hogy Ai is mondta ez már az elején személyes volt szal nem értem mér háborogsz. A mi személyes problémánk volt.
Előre szólok, hogy aki egy szót is mert szólni pénteken az oldallal kapcsolatban az nyugodtan tegye. De nem leszek hajlandó végig hallgatni, hanem veszem kabátom és lelépek.
Szeretek mindenkit. <3
Jó éjt!

...

(Amano Ai, 2011.11.09 18:35)

Nos, ahogy most olvasom a kommenteket, úgy tűnik (?), hogy szent a béke. Most és itt közlöm, aki pénteken megint viszályt szít, azt egy pohár vízzel fogom honorálni, és nem fog érdekelni, ha sértődik, stb, stb...
Yurima: ajánlom is, hogy ne menj sehová! Már mondtam, hogy akkor nem lesz senki, aki az asztalt csapkodja helyettem:D
Yatsu: mondtam már, hogy szeretlek?^^
Sora: milyen a békacomb?
Yuki: aztaaaaa... Ezt a szókincset honnan szedted? Amúgy csúcsszuper:D
Nao: Nem személyes az, ami mindenki számára nyilvánvaló, még idegeneknek is. Amúgy meg gondold végig, hogy ez az egész itt... személyes. És ez miért is volt beleszólás? Nem értem, de tudod mit? Nem is érdekel. Sorával kapcsolatban nem vagyok elvakult, csupán az igazságot írta, ez miért fáj? Nem gyalázott, nem szidott, semmi ilyesmi. Poénkodott, ahogy te is szoktál. Ennyi. Megbeszélhetjük személyesen, de NEM PÉNTEKEN.
Mindenkit szeretek:D

^^ :D

(Yatsu, 2011.11.09 17:20)

Huh, hát asszem 22 komment egy cikkhez sem érkezett még.... Szóval, mindenkit szeretek, no para, a szín sem gond, mindenért bocs, és most így tök jó, h nem is vagyunk dedósok :D Yuki, nagyon büszke vagyok rád :DD Nem tom, sztm én vagyok hülye, de olyan cuki vagy mérgesen :D Hiányzol remélem azért hamarosan látlak :)))

Bocsi a hisztis hangnemért, durva volt.... Szeretek mindenkit!!!

jelentkezem

(Yurima, 2011.11.09 15:16)

Huhuhu. Ez aztán írás a javából. Mennyi szépet írtál rólam Nao még a végén elpirulok. És ami a kilépést illeti Ai elnök asszonyunk nem engedett sőt nagyon gonoszul is rám nézet. Rémisztő volt. Ami az oldalt illeti béküljünk meg evvel hiszen a többség megszavazta és egyébként. És nem utolsó sorban nem a szín a fontos az oldalon ha nem a tartalom. Nem?
Egyébként megyek talira. Nem képzelhetitek, hogy a Tiramisu tortából nem eszek... az a kedvencem.

Ovisok!

(Nao, 2011.11.08 23:52)

Reagálok most mindent:

Yurima: Ennyiből én is lemondok az ajándékról, meg valószínűleg Ivett is, úgyhogy ilyen könnyen nem úszod meg! Nem fogsz te csak úgy lelépni! Szerintem mindenki tudja, hogy te csinálod a legjobb rajzokat, az írásaid is kitűnőek, mindenképpen kommentelni fogom, hiszen többen én is szereplek! :D Köszi amit írtál rólam. :P <3 Ai-val ti dolgoztok az oldalon a legtöbbet. Éppen ezért az ilyen változtatásokért kapott kritikát kell tudni kell kezelni, nem megsértődni kell rajta, mert különbözőek/színesen vagyok, ahogy megjegyeztétek. Lemondok meg ilyen ostobaságok, nem játszunk itt szánalmas politikát. Ilyen apró vitákon nem kell kiakadni, ez nem személyek ellen szól. Nézd meg mit kaptam Sorától, na az viszont már személyes is, de mégsem fogok megsértődni rajta. Nem gondolkozok azon, hogy én égessem meg, vagy küldjem mágiára. :D Lényegében az eoldal technológiai hiányosságai miatt megy a vita, mert nem lehet külön megváltoztatni a színeket, hanem csak színösszeállításokból lehet választani, és az egyik rosszabb mint a másik, ez van. Mondtam, hogy én is kitalálok valamit, ha van rá igény, de feleslegesen nem fogok dolgozni.
Ja, és pénteken természetesen ott leszel, különben mész Enci mellé a keresztre. Komolyan mondom! Ha kell, a rendőrökkel hozatlak be.

Yatsu: igazad van.

Ai: Ahhoz képest, hogy nem akarsz beleszólni a Sora-vitába, azért sikerült. Tudom, ilyen a karaktered. Mást még nem akartál még hozzáfűzni? Nem engem kéne csitítgatnod, én csak rákattantam a poénra, amit Yatsu írt. Sora kezdett bevinni offtopic/személyes infókat ebbe a fórumba, ha nem vetted volna észre. Ami itt nem kívánatos! Úgyhogy azért ne legyél teljesen elvakult, csak mert a legjobb barátod írta. Igazán frappáns volt a beszólás, de én mégsem fogom itt gyalázni ezért. Ha nem így látod, akkor majd megbeszéljük személyesen.

Sora: szerintem ezt, mi hagyjuk. Én fogok itt háborúzni.

Ai-nak igaza van, mert én is megfigyeltem, hogy ilyen virtuális fórumokon/chat-eken, nagyon fel tudnak bátorodni az emberek, és általában túl is lőnek az eredeti gondolataikon. Ezt magamon is észrevettem, ezért erre jobban figyelek, az előző hozzászólásaimból is sok mindent kivettem, mert túl sértő lett volna.
Vegyen mindenki vissza az egóból!
Én nem haragszom senkire, és nem is fogok!

hát... sorry

(Vica, 2011.11.08 22:50)

Be látom a kirohanásom ami felzaklatta Orsit kicsit sok volt. Bocsika édi bogyika de az utóbbi napok eseményei ami itt történik érzékenyen érintett. Tényleg szeretnék egy jó szülinapot ami jó. és nem úgy értettem hogy te munkádat nem értékelem sőt tisztában vagyok vele, hogy te voltál az oldal szülő anyukája de hidd el mi is jó nevelő szülők leszünk akik jót akarnak a virtuális pafu kölykeinek. Drága mami bocsika a régi és új megbántásokért. De hidd el ha valaki úgy gondolja, hogy jó munkát végzet sőt arra gondol mindenki örülni neki erre leugatják. Hidd el lelobozó tudd lenni. Jó az oldal színe nekem baszotul tetszik és nem azért mert a többieknek is. megláttam és megszerettem. olyan megnyugtató... gondold végig drága. tekints el tőlünk a szín utálatól és meglátod milyen jó. csak egyszer nézd meg így. Plusz a fejléchez jó áll míg a többiekhez nem. És bocs mindenért megértelek voltam és vagyok ilyen helyzetben. Légy optimista rakd félre a kaja pénzt lak jól az osztálytársaid ételével miközben esznek. Én is ezt teszem egy ideje. Jó fogyó kúra. Na még egyszer rengeteg millió puszika és bocsika

Köz röhej...

(Lea- sama, 2011.11.08 22:20)

Feljöttem, mert hallottam, hogy új dizi van. Első gondolatom, hogy (már elnézést a kifejezésért) kurva jó!!!!! XD Grat nektek érte. Erre most, hogy átrágtam magam a kommokon őszinte leszek...
Mégis mi a kurva életet csináltok ti???????????????????? Mi a kibaszott életért kell vitázni egy vacak szín miatt????? Mint a dedóban! Ez nem a Barátok Közt most komolyan. Mint a címben is írtam köz röhej. Bocs mindenkitől, akit megsértek ezzel, de most felhúztam magam. El megyek egy hétre, három estét végig melózok és erre jövök haza? Pihenni akartam cseszétek meg nem azt hallgatni, hogy marjátok egymást, mint a havi bajos kurvák!!!
Yatsu szeretlek, imádlak és nem akarlak megsérteni, de azért ezt nem kéne. Egy szín...
Nao... még mielőtt leordítod a hajam, hogy Ai és Yurima pártját fogom közlöm veled te beszéltél velem elsőnek és nem ők. Erről ennyit. Szentem ez nem Nők Lapja Cafés és, ahogy te írtad face-en én nem fogok véleményt hazudni és kösz, hogy finoman célozgattál arra, hogy csak bólogatni tok... kösz még egyszer baromira jól esett.
Ez van. Bocs ha valakit megsértettem, de ezt muszáj volt.
Yurima te meg ne lépj ki, mert nem ér ez ennyit.
Ai neked meg kitartást és szentem tök jó ez így.
Szasztok!

...

(Sora, 2011.11.08 22:14)

Nem hiszem, hogy egy baszott szín miatt kellene összeveszni. Már Ai is megmondta, hogy nem marad ilyen az oldal. Amíg az nem készül el, marad ez, szerintem ki lehet bírni. Tudom, hogy nem uniszex, elég csajos, de majd lesz váltás. Yurimát meglehet érteni, hogy visszarakta, mert a másiknál le kellett farigcsálni a fejlécből, és egyik művész sem szereti ezt. Én LOVE-olok mindenkit, szóval hagyjátok abba. És Yurima, te is ott leszel pénteken, vili!!!!!????? Különben mindenkiből varangyot csinálok és békacombot fogok enni. BÉKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most elég!

(Amano Ai, 2011.11.08 21:49)

Mérges vagyok, és azt hiszem, ezzel újat nem mondok. Napok óta - amióta megy ez a vita - töröm a fejem, hogy megpróbáljak kidolgozni egy új, mindenkinek tetsző oldalt. Eközben - hülyék módjára (már bocs) - megy a vita EGYETLEN *a szín miatt.
Yurima: Szeretünk, és kérlek, gyere el pénteken, tedd félre ezt a hülyeséget. Az oldal nem ér annyit, hogy összevesszünk miatta.
Yatsu: Ááá, mit is mondhatnék. Kezdjük azzal, hogy mindannyiunknak van gondja ezerrel, soha nem vettünk semmibe a többiekét, te is tudod. Egyszerűen Yurima szeretne egy klassz szülinapi bulit tartani Naonak, az öcsémnek és Yukinak is, (meg gondolom magának^^), de ez érthető. Egyikünk sincs olyan helyzetben, hogy fizessen, mi ennek ellenére igyekszünk, mert barátok vagyunk, és számítotok nekünk. Elmondod, hogy mi a helyzet, és mi úgy sem fogunk fegyvert tartani a halántékodhoz, te is tudod.
Valóban komikus amúgy, hogy képesek vagyunk összeveszni egy vacak színen. Holott elvileg a barátok jóban, rosszban kitartanak egymás mellett. És soha nem néztük le a munkád, hiszen te kezdted el az oldalt annak idején, nélküled ez az egész nem is létezne. Azért mert nem mondjuk, tudhatnád, hogy tisztelünk téged és a munkáid is. Hogy is lennél naplopó, vagy bárki, aki dolgozik a honlapon?! Yurima sem úgy értette, csak nagyobb lelkesedésre számított. A rózsaszín betűk nekem sem a kedvenceim, bármilyen meglepő is. Azért mert ilyen az oldal, nem csak Yurima, hanem az én felelősségem is, de kértelek, légy türelemmel, igyekszem megoldást találni. Yurimára ne haragudj, egyszerűen csak ragaszkodik az elképzeléséhez, mert tetszik neki az oldal így ahogy most van, és csalódott, mert úgy látja, nem látjátok benne a lehetőséget, a szépséget, igazából arra számítottunk, hogy tetszeni fog nektek. Szeret téged, ez oda-vissza működik, szóval jó lenne, ha ezt tisztáznátok, tisztáznánk.
A péntekre készülök, torta, pocky biztosan lesz.

Szeretlek, szeretünk. soha ne hidd, hogy ez másképp van, akármit is mondunk vagy cselekszünk.

Komikus

(Yatsu, 2011.11.08 19:29)

Komikus! Itt megy a vita ezerrel,. de a szemembe senki nem tudja mondani a dolgokat!
Kedves Vica: Amíg én vittem az oldalt, le volt szarva, nem érdekelt titeket! Most, h te vállalod a felelősséget, mindjárt teher, mi meg naplopók vagyunk. Ez nem fair. Ha megsértettelek, személyesen közöld, ez így nem megy. Ja, és te is sértettél meg párszor, mégsem hánytorgatom fel. Fogalmam sem volt róla, hogy vmi rosszat csináltam, legközelebb légyszíves rögtön közöld. Nagyon bántó a viselkedésed, de ha csak itt olvasod, amit gondolok, hát tessék: Nem tudok fizetni, mert épp most nyelv vizsgáztam, végzős vagyok, a hónapban 20 ezer forintot kell bevinnem a suliba, és nincs pénzünk! Talán tudod miről beszélek, ha azt mondom, hogy nem tudom mi lesz holnap a vacsora. Nem tőletek sajnálom a pénzt, de egyszerűen nem tudok sehonnan sem szerezni! Nagyon szeretlek titeket, de most nagyon bántón viselkedsz.
Vedd figyelembe, hogy a helyet én szerzem, sokat segítek, de úgy tűnik neked nem elég ez. A kedvességnek két irányba kéne működnie! Az Esztit pedig nem bántottam, egy szóval sem, csak azt nem értem, hogy ha a klub aktív tagja vagyok, miért vagyok lenézve? Vagy csak te véled így? Nem tudom mit higgyek. Jah, és mindenki gondjáról tudok, de van sajátom, és tarts önzőnek, de ez is elég nagy. Pontosan tudom, milyen helyzetben vagytok, te is vedd figyelembe a mi problémáinkat.
Az oldal színe meg mindegy. Legyünk megsértődve, nem érdekel, a pénteket akkor is élvezni fogom. Nem vagyok haragtartó, tudjátok jól, de azért egyszer jól esne egy sajnálom, vagy egy hé te, bocs, na gyüssz? Akár... De kereke perec: Vica, ne folytasd ezt a magatartást, mert akk további konfliktusok lesznek. Én szeretlek, tudod jól, de ha megbántanak, az fáj. És van egy határ. Hát, pont. Azért a péntek jó lesz.
Minden jót! Jah, és az oldallal nincs is bajom, csak a rózsaszín:D Na mindegy.

Egy hír: elnőkhelyetes

(Yurima, 2011.11.08 11:03)

Tisztelt tagok és nézelődők.

Mikor ide értek a honlapra a fő oldalon hosszú igencsak furcsa látványban van vagy volt részetek. lehet, hogy vannak olyanok akik látták a változás ami néha így vagy úgy megjelent. Elnézést a kellemetlenségért. De van egy bejelentésem ami talán fontos a csapatnak... kilépek.
Az indokom egyszerű sem Ait sem az én munkámat nem tisztelik. Ezt nagyon tudom sajnálni. mivel a honlap változásait nem tudták elfogadni pedig mi csak új színt akartunk be vinni a szürke létből ami igencsak nyomasztott minket. Mi jót akartunk arra számítottunk, hogy örülni fogtok de nem így lett. Ti minden erőfeszítésünket a sárba tapostátok és szinte azzal vádoltatok minket hogy nem törődünk senkivel pedig törődtünk. Ugyan kis vitának indult de hatalmassá hizlalta magát az elmúlt pár nap leforgása alatt. Ugyan megegyeztünk egy új külcsínben de ez csak lényegében Yatsunak és Naohitonak tetszett de nekünk nem. Ez az egyik indok többek között pár én voltam az aki közölte, hogy legyen ez és Ai nem hibás. Nem szeretném megtudni, hogy őt bántjátok mindenért amiért én vagyok a hibás és vállalom érte a felelősséget. A másik ok az, hogy mig mi Ai-al, Sorával Lea-val ki dolgozuk a belünket adig csak logatjátok a lábbatokat és be zsebelitek a dícsöséget. Nao is kiveszi a munkát azt nem mondom söt elvisel minket a lakássán ezt nagyon köszönöm és hállás is vagyok érte. De a többség klub pénzt szülinapos pénzt nem hajlandó fizetni az már nagyon is utálatos. Jönnek a szülinapok még hozzá három ki ilyen ki olyan indokkal hárítja majd fizetek felkiáltással. Ez nem mehet így. Én lemondok az ajándékomról Ivett és Attila javára mert ők , megilletik. Ivett sokat segített és Attila is. Köszönöm. Tudom a mostani szülinapom is olyan lesz mint a tavalyi semmi jóra nem számíthatok a barátaimtól. Eszti akármilyen is csóró volta adót nekem valamit pedig ő nem csak a legjobb barátom ha nem a rokonom is egyben bár olyan nővér szerű nekem. Ivett rajzott adott. Orsitól egy üveges kólát és ott hagyott a koncert közepén. Ferike távlati boldog szülinapot bár tőle nem vártam ennél többet és még sorolhatnám. Lehet, hogy panasz vagy reklamációnak hangzik de nekem kimondottan rosszul esett. Remélem elgondolkodok mindnyájatok, hogy mennyire fontos Ai - Eszti, aki rengeteg dolgot tesz és remélem még sokáig is ebben a rangban lesz évekig. Mert, hogy engem nem tiszteltek tehetek érte. Sajnálom ha valakit megsértettem.

ui: A lila maradjon, mert ez a mi színünk tényleg. Mert mi áskálódó, civakodó, gyűlölködő klub vagyunk akik megtámadják azt aki dolgozik. A lilának új jelentése van bocsika Sora: áskálódó, civakodó, gyűlölködő mert lilul a feje.

Ai ne lép ki. Legalább te nem. Sok sikert a lehetetlenhez.
Sora vigyáz Aira néha szegényt rugdosni kell úgy ahogy engemet néha.
Lea vigyáz magadra
Többiek: Gondolkozzatok el egy kicsit és lehet hogy valamit felfedeztek amit úgy hívnak megértés és csapat munka.

Nem fogok pénteken menni és talikra sem. Legyetek jók
Vica

Él*.* az oldal:D

(Elnökötök, 2011.11.07 20:09)

Egész eddig hiába könyörögtem, hogy kommenteljetek, senki nem ért rá, nem volt kedve, nem volt mit írnia. Most meg csak kapkodom a fejem. 12 hozzászólás alig pár nap alatt. Igaz, csak pár ember vitája, de ettől függetlenül... tetszik az eredmény. Már ezért megérte plázacicásra színezni.
Éés most szeretnék véget vetni a vitának, ami napok óta megy egy hülye szín miatt. A többség szava dönt, úgy beszéltük meg. Két embernek nem tetszett, tőlük elnézést Yurima nevében is. A lila, ahogy Sora is írja a bölcsesség színe, a halványlila (v rózsaszín, ki h látja) pedig a gyengédségé. Ezek nagyszerű erények, és szerintem ezek a színek egyelőre kifejezik azt, hogy élünk, nem csak szürkén létezünk.
Az pedig nem bólogatás, ha valaki azt mondja, neki is tetszik ez. Ennyit arról, hogy mindenki csak bólogat, Nao, megértetted?! A reklámot nem kértük, természetesen köszönjük, de ha nem akarod égetni magad, nem kell. Ez nem kényszer. A személyes véleményedet vettük, köszönjük. A Sorával való vitádba nem akarok beleszólni, de... ne itt, ha kérhetem, valamint úgy tudom, igenis, tetszik neked a kis boszorkányunk, ezt ne nonsence-zd le, mert már szembetűnő, még ha csak poénból is teszed. Téma itt, ennél a pontnál lezárva, folytassátok tovább facen, vagy ahol szeretnétek.
Yatsu, édes, szeretünk, elnézést. Tudom, hogy jelenleg nem érted, mi folyik itt, de Yurima majd elmagyarázza, miért ragaszkodik ehhez a lilához. Már dolgozunk egy másik oldal tervezetén, kérem a türelmed, megértésed.
Sora, édes. Javaslatod, hogy láthatatlan legyen az oldal, nagyon-nagyon csábító. Megfontolás alá vesszük.
Az eddigi kommenteket köszönöm, innentől kérem, mindenki készüljön a péntekre. Arigatou.

Nyáúú

(Sora, 2011.11.07 19:04)

Vazze. Engem is meglepett, hogy megint lila lett az oldal.
Látom Nao ráugrottál a témára :D De jóóóóóóóóóóóóóó. Nagyon örülök. Tapsi-tapsi. Egyébként melyikőtök ötlete volt, hogy visszaszíneztétek az oldalt? Én arra voksolok, hogy legyen láthatatlan, akkor mindenki igényét kielégíti majd.

No comment!

(Nao, 2011.11.07 18:36)

Drága Boszi, vigyázz, mert megégetlek! XD

Hát, nekem nem jön be a buzirózsaszín. Szerintem ez nem valami komolytalan pletykalap, vagy "sztár"-magazin, és nem bólogatok, mint ahogy mások szoktak, önálló gondolat hiányában. De erről már eleget tárgyaltunk, majd lehet, hogy később lesz jobb design, ez csak pillanatnyi állapot. Látom megint átszíneztétek plázacicásra. Nem tudom, így mi lesz, mert ilyen formában, nem reklámoznám.
Sora, amúgy meg amit rólam írtál, azt dettó én is elmondhatnám, csak én nem akarok senkit égetni. Ha meg nem esnek le a poénok, sajnálom. Nincs bennem feszültség sem, hogy ilyeneket írjak. Ezt a "kielégítetlen" jelzőt amúgy Yatsu is csak poénból írta, mert nem jön be neki sem a szín, de Ti meg véresen komolyan vettétek(?). Az hogy "rádmozdulok" meg nonsence, és tisztán poén Cicababa, ha nem tűnt volna fel, mert tudom, hogy reagálod le. :D Pont mint egy cica! XD