Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vakáció-ó-ó

2010.06.30

Hát elsősorban elnézést szeretnék kérni, amiért ily hosszadalmas ideig mondhatni parlagon hagytam az oldalt. Sajnálom, de tényleg!

Nos, mivel mint a cím is írja, itt a nyár,a vakáció, és egyéb szinonima, nehezebben érhető el egy átlag létszámú gyűlés. Ennek ellensúlyozására,no meg hogy írjak is egy keveset, összefoglalnám a nyári találkozóink menetét. Első lépésként Yurima-san, aki mint tudjuk érettségi után rengeteg szabadidővel rendelkezik, és ennélfogva csak úgy ontja az ihletet, egyedül érzi magát, és villámgyorsan rácsörög Yuki-sanra vagy Nezumi-chanra, aki éppen elérhető. Jobb esetben még Shu-chant is sikerül elcsábítani bokros teendői mellől. Ezek után megpróbálják összeegyeztetni az időpontot és a teret, majd Yuki-san Suginoval felszerelkezve (aki a laptopja) elsétál, elteker, ellohol, elcaplat... Nem sorolom, szóval elmegy Yurima-sanhoz, aki tárt karokkal várja és 10 perc után ketten képesek összehozni egy új sztorit. Lángelmék. Ilyentájt, ha sikerül betoppan Nezumi-chan is, kissé kimelegedve a biciklizéstől, és megesküszik, hogy soha többé nem ül annak a pokoljárgánynak a nyergére. Naná hogy megszegi ígéretét. Ha Fortuna is rájuk mosolyog, nem sokkal később hallani az istentelen viháncolást, megérkezett Shu-chan. Teljes a móka, kezdődhet a felolvasás, humorizálás, ötletbörze, élménybeszámoló, zenehallgatás. Ha pedig Deidera, Yurima nagyra becsült unokaöccse is jelen van a hangulat csak emelkedik, hála Shu-chan és Nezumi-chan rögtönzött játszadozásának, aminek következtében Deidera szemei majd kiesnek, füle pedig sokatmondóan vörösre gyúl.

Ez csak egy átlagos nyári péntek, szóval meg lehet ijedni, a P.A.F.U. tagok a 8.ról szöktek:D Azért aggodalomra semmi ok, nem fertőző (annyira).

A P.A.F.U. legyen veled!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Lea-sama, 2010.11.15 19:23)

Meg mondjam kedves? Még nagyobb káosz, pusztulás, na meg persze még nagyobb buli és szórakozás!
Nem mellesleg még több mesélni való... Na de már oly mindegy... majd jövőre. (L)

Hehe, ezt eddig nem is olvastam...

(Amano Ai, 2010.11.09 18:33)

Genki!

Idáig eddig el se jutottam:) Nos, pótolom a hiányt, és amúgy mi lett volna, ha a nyári gyűlésekre én is beszabadulok?
xDxD .... hihi....

>.< (grrrr)

(Lea-sama, 2010.10.26 00:24)

Drága egyetlen virágos bokrétám... lehet hogy sok a dolgod és ezért nem csináltad meg vagy csak egy eszerűen lusta vagy. Nem tom de. Mikor olvashatom itt a "3 istennő kalandjai nyáron" című bejegyzést? Kérlek már nagyon el akarom olvasni. Légysziiiiiiiiiiiiiiiii TT.TT
Köszentyü (L)