Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


V. PAFUCon 2011: Cosplay Party

Üdvözlök mindenkit!

 

Végre túl estünk az idei év legnagyszabásúbb eseményén is a napokban. Hosszas előkészületek, tervezgetések és idegeskedések után sort kerítettünk az ötödik Conunkra (Látjátok? Ötödik - nagy szó! A Con alatt meg értsétek egy kisebb bulit^.^).

Nem voltunk sokan, több emberre számítottunk, de ez mindig így szokott lenni. Amikor azt gondoljuk, alig leszünk, akkor tömve van a hely, amikor meg számítunk valakikre, akkor csak a szokásos tagok érkeznek. Nem, mintha bánnánk, hiszen így is klassz volt. Mindenki jól szórakozott, kikapcsolódott, teleette magát :D, stb, stb... S ez a lényeg.

Már hónapokkal korábban megvoltak az előkészületek, hiszen ha Cosplay, akkor bizony jelmez. Sokan nem tudták eldönteni, csak az utolsó napokban, esetleg órákban, kik is lesznek. Ettől függetlenül mindenki megvalósította, amit szeretett volna - legalábbis nem hallottam panaszszót.

Ai - mint én - cica lett, a fülecske és a farok anyukám műve, aki volt olyan rendes és Yukinak készített egy ugyanolyat. Így a bulin két cica mászkálhatott. Igaz, a farkam zaklatását a végére már elég nehezen tűrtem. Gondoljatok bele, mindig megütöttem vele valakit, vagy a gyerekek (esetleg nem csak gyerekek!) húzgálták, rálépett valaki, szóval értitek az idegeskedésem. Bár azért volt olyan is, amikor elfelejtkeztem róla, és magam ültem rá... :D

Yurima először ez, aztán az akart lenni. Végül kalóz lett, bár Yatsu szerint inkább manó. Fegyveres manó:D Igaz, a puskájának néha lába kélt, hol egy dundi rosszcsont, hol egy apró múmia lovasította meg, bár olyan is megesett, hogy Sora mászkált vele.

Yatsume előzetes terveiben sok minden volt, végül rockerlány lett belőle. Nem bántuk meg, mert fantasztikusan nézett ki. Ráadásul volt hosszú, fekete bőrkabátja is, szóval csak jojózott a szemünk, ha ránéztünk. Természetesen Balázzsal érkezett, aki rávehető olyan dolgokra is, mint például Joker maszkjának elkészítése. Igaz, ez közben esett némi kár Yatsu rúzsában, de hát, mindent a cél érdekében:D

Yuki Zalaegerszegről érkezett, így kissé fáradt volt a hosszú út után. Ez sem akadályozta meg, hogy fehér ruhát  és cicafület öltsön, így született meg a buli fekete-fehér macskája. Nem sokkal később Shu is megérkezett egy nagy halom kajával, és plusz ruhával. Utóbbit először rám akarta húzatni, de tiltakoztam, így Yuki lett a szerencsés. Tény, hogy jó választás volt.

Soránk boszorkány volt, kalapját és az azt díszítő Pamacskát szintén anyukám varrta, bár a fejmérettel adódtak gondok, no nem kell félreérteni, egyszerűen rosszul lett lemérve, és ez miatt csak az utolsó előtti napon lett hordható állapotba hozva. Ettől függetlenül - a seprű hiányzott, de közölte, hogy nem fog azzal mászkálni - nagyszerűen nézett ki, mint azt a pár róla készült kép bizonyítja. 

Shu... Mit is mondhatnék róla azon kívül, hogy ő nézett ki közülünk a legjobban? A nyakában szép hosszú lánc lógott, a szerencsések esetleg kézbe is vehették:P

Ichigo, legfiatalabb tagunk, az iskolából érkezett. Beviharzott, és két pillanat alatt magáévá tette a helyet. Kis idő múlva Yurima segítségével miniatűr múmiának öltözött, s így kergette a jelenlevőket. Sajnos, nővérével korán  távozott, így a csoportképen nem lehettek rajta, de szerencsére készült róluk pár kép.

Nao szökött nindzsa volt, legalábbis a fejpántja ezt tanúsítja. Azon kívül volt Yatsu által festett tetkóféleség a karján, övek, amiket Shu ötlete alapján Yuki rendezett el. Jól nézett ki, ez a lényeg.

Ádám Balázs és Nao asszisztálásával Jokernek öltözött, ahogy azt a tradíció megköveteli. Fantasztikus lett, mi meg csak irigykedtünk rá. A képek bizonyítékok:D

Gaavr, Yusuke, Rany és Balázs önmaguk voltak, ettől függetlenül szerintem jól érezték magukat.

A kajára sem panaszkodhatott senki. Volt tiramisu torta, egy kicsit béna csokimacikkal (ezzel ünnepeltük a klub októberben elmaradt szülinapját), muffinok, szalonnás pogácsa, melegszendvics, szalámis szendvics, csokis süti, sonkás és lekváros falatkák (nem tudom, mi a pontos nevük^.^), ropi, sósperec, chilis kukorica, chips, csokis keksz, mandarin, maradék babapiskóta a tortából, tea, ásványvíz, kóla. Szóval maradjunk annyiban, hogy mindenki degeszre ette magát. 

Naónak köszönhetően volt zene és DDR. Ezer köszönet neki, hiszen a kedvünkért szétszedte az otthoni hangfalakat, hogy legyen némi hang, valamint cipelte a DDR-t. Viszont ritka volt az olyan pillanat, amikor valaki nem ugrált rajta, így szerintem megérte.

Nos, mit is mondhatnék még a buliról? Azon kívül persze, hogy jó lenne még egy? Ez viszont még nagyon a jövő zenéje, addig pedig be kell érnetek/érnünk kisebb bulikkal. Decemberben várunk titeket a karácsonyira:DDD

Addig is sayonara!

 

Az Igazgatóság nevében Ai

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.