Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011 utolsó bulija

Sziasztok!

 

Hol is kezdjem? Az elején - vágná rá erre Sora^.^

Nos, a karácsonyi bulival eléggé elmaradtunk decemberben, hiszen mindenkinek ötmillió egyéb dolga volt. A találkozás nem jött össze, hosszas levelezgetés után csak az ünnepek után sikerült összefutnunk. Megegyezés után a tortákat a legközelebbi nagyobb bulira halasztottuk. Senkinek nem volt kedve ugyanis édességet, pláne csupa krém tortákat eszegetni a karácsonyi nagy evészet után. Így abban maradtunk, hogy csak az ajándékokat adjuk át a három decemberi születésnaposunknak. Yurima már a hónap elején körmöt rágva várta a nagy eseményt, révén ő a Holdhercegnőt kérte ajándékba - kedvenc könyvét és dvd-jét. Yuki és Nao számára szerintem kibírta volt kíváncsiskodás nélkül, ők ugyanis ránk bízták, mit is kapnak.

 

Nagy tervezgetés után beestünk Nao-hoz. Yatsu azonnal nekünk esett, és kiosztotta gyönyörű rajzait. Őt követte Ai - vagyis én^.^ - rajzainak a szétosztása. Volt pár, így ez eltartott egy ideig. Sora és Yurima is odaadta elkészült rajzait, ők még pár embernek adósai maradtak. Lepakoltuk a vitt nasikat, tele volt az asztal, és mindenki igyekezett helyet keresni magának. Megbeszéltük, kinek milyen volt az ünnep, majd kis vita után jöhetett a Yurima által annyira utált Happy Birthday to You c. szám. Megvallva, egy kicsit szívattuk, de élveztük azokat a szemvillanásokat, amelyekben részeseltetett minket:D Végül megkapta a várt Holdhercegnőt, majd őt követte Yuki, aki J. R. Ward Fekete Tőr Testvériség c. sorozatának első kötetét kapta, és szerintem örült neki. Nao-nak a Készíts mangát! c. könyvet választottuk, lévén ő szeret kreatívkodni.

 

Ezután már csak a beszélgetés, táncolgatás, vidámkodás jött... Így telt el az utolsó együtt töltött bulink a tavalyi évben.

 

Ai

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.